“Drejtori i Ansamblit Shkodran Tolaj i lë pa buk dhe pa ujë artistët nëpër koncerte”

Koncertet e fundit të mbajtur nga Institucioni nacional Ansambli i Këngëve ka demoralizuar artistët e punsuar duke i përbuz dhe anashkalu në mënyrën më të ulët. 1 orë e gjysë program në skenë dhe në fundë i ka lënë pa ujë dhe pa bukë. Udhëtimi për në koncert është bërë në mënyrë private duke paguar … Continue reading “Drejtori i Ansamblit Shkodran Tolaj i lë pa buk dhe pa ujë artistët nëpër koncerte”